L-U-V Madonna

 

[youtubeplay id=”PyfdoZldrS4″ size=”medium”]

Madonna levererade en riktig bananas-show under halvtidspausen.  (Som någon också kommenterade, var det svenska Bea Åkerlund som stylade popdrottningen.) När man inte trodde att det kunde bli bättre, och så vidare. Over the fucking top! Vi satt alla klistrade. Såhär såg vi ut:

 1. Sofie skriver:

  Jag älskade koreografin! Den var så fantastisk! Vogue-dansen var så ”enkel” men snygg och intressant. Kändes som att man inte sett det förr (inte jag iallafall).

 2. Matilda skriver:

  Det får man väl kalla show. Kommer hon alltid att se ut som 30 år? Vad är hon, 55-60? Människan har alltid sett 30 år yngre ut än vad hon är. Nån gång måste hon väl se ”gammal” ut tycker man? Men nej, nu dyker hon upp som en 29-åring ännu en gång

 3. Nina skriver:

  Hmmm, vem är suddigast?

 4. Cilla skriver:

  Det finns bara en….och det ar Madonna! WOW x Cilla

 5. Haha, sa satt vi alla pa jobbet ocksa! Showen var grymm, stylingen (kladerna) var sjukt snygg men Madonna var ju stel som en gammal tant (vilket hon ju iof nastan ar ;) ). Nae, battre dans kan hon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..