Brentwood Country Mart

Idag mötte jag upp Annika på Brentwood Country Mart. Vi bor på varsin sida stan och jag föreslog att vi skulle mötas nånstans halvvägs. Vilket ju Brentwood inte är – alls. Men ändå. Vi åker egentligen vart som helst, bara det finns ett Le Pain Quotidien.

Efter lunchen unnade vi oss en snabbtitt i butikerna.

Jag, i min mintfärgade tröja från Acne. Plus för färgen, minus för att den kliar.

James Perse, absolut bäst på basic-plagg.

 1. Gillar din jacka! Vartifrån är den?

 2. Elin skriver:

  Hej, har också en tröja som jag tycker väldigt mycket om men som kliar, MEN har fått ett tips som funkar. Släng tröjan några timmar i frysen och problemet är borta, gjorde en gång med min och har sedan använt den utan ”kliproblem”. Värt att testa!
  Tack för en super blogg!

 3. Petra skriver:

  Roligt med större bilder! ;)
  James Perse ska jag definitivt kolla in nästa gång jag besöker USA. Ha det bra!

 4. Tilde skriver:

  Hej, jag undrar om du har varit i Paris? Har du i såna fall bra tips ifrån där? Shopping, mat, juice, fik, kolla på, OSV. :) tacksam för svar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..