Filmtips!

Utan att ha sett Rise of the planet of the apes var jag en av dem som avfärdade den med argumentet ”jag gillar inte såna filmer”. Filip var ännu högljuddare i sin vägran. ”ALDRIG!” skrek han när jag trots allt föreslog att vi skulle se filmen en kväll. Men så tyckte vi såklart att den var otrolig. Filip gjorde en helomvändning. ”Årets BÄSTA film!” tjoade han.

Hursomhelst. Gillade ni den – eller även om ni inte gjorde det – kommer ni att ÄLSKA Project Nim, en dokumentär vars historia inte är HELT olik Ceasars i Rise of the planet of the apes. Ni MÅSTE faktiskt se den.

[youtubeplay id=”yxQap9AAPOs” size=”large”]

 

 

  1. Fia skriver:

    Hade samma inställning som Filip, & gjorde en helomvändning precis som ni! Grymt välgjord & trovärdig film. Alltid kul att bli positivt överraskad :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..