Snackisen just nu

[youtubeplay id=”01U6VNkGPN8″ size=”medium”]

Alicia Silverstone har lagt ut ett klipp på när hon och sonen Bear äter frukost ihop. På sin blogg skrev hon tillhörande text: ”He literally crawls across the room to attack my mouth if I’m eating.” Spektaklet har uppmärksammats av både tidningar och TV. På Today Show i morse sa en expert att munnen är en fullkomlig smittohärd och att man bör undvika att äta färdigtuggad mat från varandra. Jag vet inte hur ni känner, men jag ska i alla fall sluta omedelbart.

 1. Orre skriver:

  Varför blir folk idioter så fort dom får barn?

 2. Karin skriver:

  Alltså så jävla äckligt…

 3. Carro skriver:

  Usch, mådde nästan illa.

 4. Sofie skriver:

  Ja jäklar! Nu ska jag sluta äta färdigtuggad mat från min kille. Det där med smittohärd lät ju jätteläskigt!

 5. Annie skriver:

  Hu, det var det vidrigaste jag sett på länge. Man slutar aldrig att förvånas över människors beteende.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..