Dagens kontor!

Eftermiddagen tillbringades på klassiska rockhotellet Sunset Marquis tillsammans med denne man. Om jag gillade Michael Bublé innan, så älskar jag honom nu. Hands down, han bjöd på en av de bjussigaste och roligaste intervjuerna någonsin. Uppe i Emma Stone-, eller Jennifer Lawrence-klass (ni kollar väl senaste numret av Icon?). Vi pratade kärlek, barn (han blir pappa i augusti), framgång och, så klart, musik. Nytt album släpps i vår!

[youtubeplay id=”1AJmKkU5POA” size=”large”]

  1. Jollan skriver:

    Åh jag älskar hans musik, har en fantastisk röst. Caroline, tror inte du kan ha missats hans låt home som spelades som tokigt för några år sedan :-)

  2. Förlåt, men vem är det ens? :) jag kanske är helt efter här i Stockholm, han kanske är ashet i LA. Men har aldrig hört talas om karln.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..