I min iPod

[youtubeplay id=”Y-VQXTN1m60″ size=”large”]

  1. Hej Jennie! Tack för en grym blogg du är dessutom supersnygg! Jag har en fundering dock. Är ganska sugen på att prova på livet i USA – åtminstone för ett tag. Låter kanske konstigt men hur får man tag i vänner? Känner ni många sedan innan eller kontaktar man andra svenskar på nåt sätt? Eller är amerikanerna väldigt tillmötesgående som man lätt får vänner på plats? Vore kul om du kunde skriva om detta någon gång.

  2. Helena skriver:

    god morgon! en skön sång så här på måndagsmorgonen.Sitter och njuter av låten med en kopp cactuste. Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..