I min iPod

[youtubeplay id=”yyDUC1LUXSU” size=”large”]

  1. Jag håller HELT med! Brukar styrketräna till den här och smådansa lite för mig själv, det går inte att stå still helt enkelt. Pharrells nya låt ”Get lucky” tillsammans med Daft Punk är ett annat tips. Skön 70-talskänsla i den.

    Vad kul att ni ska ha barn!

  2. C skriver:

    Varför lyssnar du på denna? Låten, videon och artisten(Robin Thicke=ärkefjant) är ju vedervärdig.

    1. Videon var det mest sexistiska jag sett på länge. Påklädda, aktiva män som skryter om stora könsorgan och prasslar med dollarsedlar och tjejer som halvnakna kuttersmycken som är där för att behaga (männen). Modernt. Verkligen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..