Helgläsning

Det är inte ofta mina Expressen-intervjuer läggs ut på nätet, så passa för GUDS SKULL på när de gör det.

  1. Hej Jennie!

    Tack för en mycket välskriven, rolig och inspirerande blogg.

    Tänkte fråga om inte du kan skriva ett inlägg om ditt liv som frilansskribent? Hur får man till det där med självdisciplinen när man jobbar hemifrån och inte har en chef som står och flåsar en över axeln? Hur drar man gränsen mellan ”arbetstid” och ”ledig tid” och hur undviker man att ”bara” fixa ditt och datt innan man sätter igång med det man ska, det vill säga uppdragen?
    Jag pluggar till översättare och kommer att frilansa när jag är färdig och känner mig lite orolig för att tiden bara ska rinna mig genom fingrarna utan att jag får något gjort… För min självdisciplin är tyvärr inte den bästa. Så tips mottages tacksamt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..