Early bird

Jaha. Så vaknade man alltså 05.04 i morse. Och det spelade ingen roll hur varm och skön sängen var, eller hur rogivande regnet smattrande mot rutan, jag kunde ändå inte somna om. Jag vred och vände mig. Började dra panikartade, grundlösa slutsatser, som att ”DET ÄR SÅHÄR DET KOMMER VARA SISTA TIDEN AV GRAVIDITETEN”. Att sömnen är stekt. Och det skulle ju verkligen vara trist, med tanke på att det är en av mina favoritsysselsättningar just nu. Att sova.

Hursomhelst. Nu är jag vaken, sitter med en kopp kaffe framför mig och jobbar. Utanför fönstret ser det ut såhär:

Och det älskar jag.

[youtubeplay id=”wpAqDLWstWE” size=”large”]

 1. Susanne skriver:

  Vår bebis är beräknad om fem dagar och jag har drabbats av sömnlöshet de senaste dagarna. Jag ligger just nu och lyssnar på ljudbok och slösurfar. Första gången jag läser din blogg och så skriver du just om detta. Jag trodde inte att jag inte skulle kunna sova, det har jag egentligen aldrig haft något problem med. Men nu ligger jag här… Jag får helt enkelt sysselsätta mig med att läsa vidare i din blogg :-)

 2. Anna skriver:

  Oroa dig inte! Jag hade nagra daliga natter men sov for det mst bra aven pa slutet, nu den sista veckan sover jag som en stock, underbart!

 3. Lovisa skriver:

  Hej Jennie!

  Älskar att kika på dina vackra bilder men skulle önska fler bilder från ert hem! Förstår att det inte är sådant du kanske vill lägga ut, men ni ser ut att ha det sååå fint. Köket är underbaaaart! Vill ha!

  Kram

 4. Frida skriver:

  Ska väl inte spä på den grundlösa paniken med att jag sov som en kratta sista tiden innan bebben. När man egentligen behöver det som mest, konstigt det där.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..