Jag, idag.

Nu är jag verkligen gravid. Alltså, det har jag ju varit ett tag, men nu är jag VERKLIGEN gravid. Såhär i slutspurten är det nästan komiskt att jag gick runt och stånkade (lite stolt, ska tilläggas) i vecka 25. Det var ju INGENTING! Då kunde jag i alla fall vända mig på nätterna utan att, jag vet inte, TA SATS. Och då vaknade jag inte 04.35 om morgnarna, som jag gör nu. Men sömnlösheten till trots, är dessa sista veckor väldigt härliga.

Tröja, Vince, hatt, Rag & Bone, jeans, J.Brand, och stövlar från Isabel Marant.

Det var alltså dessa som inhandlades häromdagen. Foto: Susanne Kindt.

 1. Marie skriver:

  Vad fin du är Jennie! Kan du inte tipsa om bloggar du själv läser och gärna lite nya än de ”vanliga”? Jag är också gravid, hemmabunden och sugen på att läsa nytt!

 2. Emma skriver:

  det ar valdigt speciellt att vara gravid…helt klart annu battre nar den lille/lilla filuren kommer ut. Men det ar nagot magiskt med att vara gravid…Annu mer sa nar man bestamt sig att det inte blir fler, da blir man annu mer nostalgisk over livets under… Njut!

 3. fia skriver:

  Jennie, skulle du kunna lägga ut en länk vart man kan köpa Vince tröjan?

 4. Malin skriver:

  Du är så fin Jennie!! Och vilka supersnygga stövlar!;)
  Kram!

 5. Lina skriver:

  Så vacker!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..