Juicy

Den heta juicetrenden visar inga tecken på att svalna. Tvärt om. Efter dagens träningspass fyllde jag på energidepåerna på Pressed juicery. En smoothie gjord på spenat, honungsmelon, koriander, citrongräs, kiwi, mandelmjölk och banan. En blandning mellan sallad och dessert. Hur god som helst!

 1. Sandra skriver:

  Dina solglasögon!! Oh vad är det för märkemodell?

  1. De kommer från Céline, modellnummer 807BN!

   Kram. Jen.

 2. Åh den skulle jag vilja testa! Vad heter den? Greens 6?

  1. Exakt! Med mandelmjölk och banan.
   /Jennie

 3. Mallan skriver:

  Jennie, snälla hjälp mig med tips på en snygg skötväska? Har du hittat någon bra eller kommer du kanske att använda din LV? Jag har googlat mig igenom halva internet nu men hittar ingen väska jag gillar… Har en Bugaboo all black så jag tänker att det som matchar er svarta Joolz borde passa oss också. ;)

  1. Hej Mallan!

   Jag har inte kommit så långt, faktiskt. Har hela tiden tänkt att jag ska använda min gamla LV-väska, men huruvida den är funktionell eller inte återstår att se. Återkommer i ärendet!

   Kram. Jen.

 4. Elin skriver:

  Vad duktig du är som tränar och håller igång!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..