Hälsosamt avbrott

Jag tar paus från julens alla köttbullar och skumtomtar och stannar till på Pressed juicery för en smoothie. Samma gamla: Banan, mandel, grönkål, spenat, persilja, romansallad, gurka, selleri, äpple och citron. Man kan tycka att de borde ha drive through i en bilburen stad som denna. Det där babyskyddet kånkas runt som en handväska. Nåt för modehusen att slå mynt av?

 1. Hanna skriver:

  Hej Jennie!
  Jag behöver din hjälp. Om du vill?:)

  Den 1-25 juli åker jag o min blivande man på honeymoon till den västra halvan av USA. Innan vi sticker ut på vår långa(och enormt efterlängtde) roadtrip, börjar vi med att chilla några dagar i LA. Problemet är att vi inte har vart där sen 2009, och då bodde vi på the London. Dock ligger det ute till försäljning nu, och har tydligen blivit markant sämre:( Så jag skulle bli fantastiskt glad om du ville dela med dig, om du har några guldkorn i hotelväg. Har inte hittat något som kännts helt 100 än, och då har vi ändå letat en hel del. Gärna ett riktigt nice ställe(utan att vara stifft), det är ju ändå honeymoon! Tack o Kram

 2. Katja skriver:

  Ja det vore nåt, ett LV-babyskydd med sina initialer. Eller en Celiné.
  Men…. Har ni ingen babyskyddsadapter till vagnen? Eller är det för nära för att orka släpa fram vagnen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..