60 är det nya 40?

Man förstår ju att Christy Brinkley MÅSTE tweakat sig på nåt sätt, men ändå, det är ju SINNESSJUKT att se ut så här vid 60!

 1. Absolut, jag håller helt med. Men på bilden ser hon ju ut som knappt 30 och det är väl ändå inte rimligt. Då måste det vara operationer och retuschering som ligger bakom och det skapar ett falskt ideal. Varje ålder har sin skönhet. Jag tycker att det finns fantastiskt vackra kvinnor som är 60, 70 och äldre än så. Men varför ska idealet vara att se ut på samma sätt hela livet…? Det tycker i alla fall jag är onaturligt. Å andra sidan kanske de knäcker åldrandets gåta en dag och då blir Christies 60-utseende helt normalt! :-)

  1. Linnea skriver:

   Hmm..om du tycker att hon ser ut som 30 så kanske det är du som har en sned bild över hur man faktiskt kan se ut som 60 åring!? :) Och visst har man kanske photoshopat bort en eller två rynkor, vad vet jag?… men det görs ju även på 20 åriga modeller, eller hur? Men åter igen, ser själv ut som vid 40 ungefär och jag känner och har många väninnor över 50 som har fantastiska kroppar och utseenden, utan operationer men med eget omhändertagande. Sen, vad menar du med att se ut på samma sätt hela livet? Det är väl modet och trender som styr och förändras övertiden, men menar du att jag som 40, 50 eller 60 åring ska sluta att bry mig om det?vad går gränsen för dig? Och hur tycker du att man ska se ut som äldre kvinna? Skyla kroppen och börja med hatt? :)

   1. Att du orkar… Jag har skrivit precis vad jag menar så gå tillbaka och läs. Och titta på bilden en gång till. Ha en skön söndag!

    1. Linnea skriver:

     Jisses :)…skulle kunna börja som du men hoppar det. Jag har varken problem med läsförståelsen eller intelligensen, men funderar över din. För i ditt första inlägg ställer du en fråga…Det är väl ändå inte möjligt att se ut så vid 60?… Och jag har bara gett min syn och mitt svar på din fråga. Och anledningen till mitt svar är att jag är sååå trött på att alltid få höra att bara för att man har snygg kropp, är snygg som 50+ så måste man ha opererat sig/använt botox osv. Alltid samma avundsjuka kommentarer från småfeta medsystrar, ja ursäkta men jag kunde inte låta bli :) Ha det gott!

 2. Snälla förklara…. Är det ett skämt? Eller retuscherat från topp till tå? Det är väl ändå inte möjligt att se ut så vid 60? Hoppas jag….

  1. Varfor skulle man inte kunna se ut sa har vid 60? Klart att hon fatt hjalp av lite olika saker men hon ar val den typen av kvinna som gillar att ta hand om sig sjalv ata bra och ta vara pa sin kropp! Inget fel pa det, jag tycker fler kvinnor borde ta tiden och ta hand om sig sjalva istallet for att lata sig ”ga”.
   Min mormor ar 76 ar och fortfarande snyggare, fraschare och piggare an de flesta 40 aringar!

   1. Linnea skriver:

    Håller med, själv är jag 57 och ser ungefär ut som när jag var 40, jag tränar, håller efter hud och hår, gillar kläder och skor.. har inte opererat mig, men ok, bra gener. Precis som Christin säger, varför kan man inte vara snygg och fräsch fast man blir äldre. Mycket hänger på hur du tar hand om dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..