Hälsosamt mellanmål/dessert!

Chiapudding är lika gott som det är enkelt. Den PERFEKTA desserten eller mellanmålet! Gott och otroligt nyttigt. Gör så här:

1/2 dl Chiafrön
2 dl mandelmjölk (eller, ännu hellre, kokosmjölk – den feta sorten på burk)
Vaniljsocker efter smak (ett par kryddmått ska räcka)

Häll allt i en burk och skaka, och låt sedan stå över natten. Servera med valfri garnering. Äppelmos är kanon!

  1. mimmi skriver:

    Vanliljsocker är väl ändå inte JÄTTENYTTIGT?

  2. A-K skriver:

    Jag började äta chiafrön i december när jag var i LA. Köpte med mig en stor påse hem på Whole Foods. Jag tycker att det blir godare pudding (bättre koncistens) om man väntar ca 48 timmar. Över natten räcker absolut inte för mig!Sådan chiapudding skulle jag inte vilja äta, den är inte bra i konsistensen. Och när det gäller vaniljpulver eller vaniljsocker så spelar det nog inte så stor roll. Gå efter smaken bara, ta så mycket du tycker bli bra.

  3. Vaniljsocker eller vaniljpulver?

  4. Lotta skriver:

    Spännande, det måste jag prova!

Lämna ett svar till A-K Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..