Mobil uppdatering

Vad har hänt sedan sist? Jag och Ilse flyger solo medan pappa är i Sverige och jobbar. Utöver att äta, sova och leka har också detta hunnits med:

Lars har varit över och tränat. Medan jag slängde runt vidriga sandbollar och gjorde armhävningar låg han och Ilse på en filt i skuggan. Lars – barnvakt och tränare i ett. Kanske en ny affärsidé?

Jag och Issa besökte Glendale och åt dumplings med Greta och Ilse. Hur gulliga är de små bebisarna när de sitter där? Gah! Och helt galna i dumplings. Samtidigt som denna bild togs, i en annan del av världen, hissades Filip ner i en stor pillerburk i Globen. Same, same, but different, liksom. Så otroligt tråkigt att missa detta spektakel, men Ilse har redan korsat Atlanten ett par gånger, och ska inte behöva göra det innan slutet av sommaren igen.

June gloom håller temperaturerna i schack under förmiddagarna. Ett tjockt dis drar in från havet och skymmer den stekande solen. Men det lättar på eftermiddagarna och då blir det istället 30 grader hett. Jag svalkar mig med iste.

Jag intervjuade Michael Douglas i veckan också! En underbar man, visade det sig. Stilig och underhållande. Skrädde inte orden. Pratade om ”the fuck of the century”. Mer om det längre fram.

Sen har jag, i vanlig ordning, tillbringat några timmar i bilköer. En del av livet, här borta.

LOADING..