Säsong

Ett par kvarter ifrån mig ligger Lassens natural foods, en matbutik med enbart ekologiska produkter. Till och med Whole Foods kompromissar med sitt utbud, trots sina hutlösa priser, men Lassens är 100 procent ekologiskt – och dessutom BILLIGT. Enda problemet, som jag också skrev i en krönika i SvD nyligen, är att alla som jobbar där ser allt annat än hälsosamma ut. De är bleka, som att de lider av den värsta sortens anemi. Någon är till och med GRÖN (efter, vad jag gissar, ha tillbringat för mycket tid i juicebaren). Inga posterboys för den ekologiska födan, direkt. Hursomhelst. Jag och Ilse promenerar ofta ner och handlar frukt och grönsaker där. Lite chiafrön ibland, och teer. Idag kom vi hem med det här fatet. Det är sommar nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..