Grillning!

Vad vore en sommar utan grillning? Som midsommar utan stång. Nubbe utan sång. Och så vidare. Att grilla egna revben är inte svårt, men kräver sin tid och tålamod. Cirka fyra timmar, allt som allt. Det ska rökas, vändas och penslas – med både äppeljuice och marinad.

Till detta serveras creamed corn och cole slaw enligt amerikansk sed. Samt inlagd blomkål.

Et voilá!

Vissa var mer sugna än andra.

  1. Mia skriver:

    Receptet please!! Ser vansinnigt goda ut!

  2. JO skriver:

    Eftersom de som frågat inte gör det så tänkte jag tacka för svaren du gett angående vilket hotell ni bodde på och var bikinin kommer från. Ha en fin sommar!

  3. Troligtvis de bästa ribbsen jag har ätit i hela mitt liv (no joke)! Helt fantastiska verkligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..