Dagens kontor!

Ilse är inne i en dålig sovperiod. Förkylning och annalkande tänder irriterar när hon ska lägga sig och det tar tid att komma till ro. Stackarn. Matvägran och gråt är inget kul för varken Ilse eller mamma. Jag håller tummarna för att detta är en SNABBT övergående fas!

Vad har annars hänt idag? Vi hälsade på hos Ilses kompis Harriet och hann med ett par möten, ett av dem på…

…TV4. Vad det handlade om kommer ni snart att bli varse. Kul!

  1. Bra jobbat i morse! :-)

  2. Så kul att äntligen få se dig som jag hoppades på! :-) Det är häftigt att få se en person som man följt så länge i text och bild. Du är verkligen jättefin och gör dig så bra i tv med en mysig röst och ett charmigt leende. Om du är intresserad av feedback så tycker jag att dina glasögon var lite för klumpiga och liksom tog över. Men fin färg på dem. Lycka till i tv4!

  3. Hej Jenny
    Såg dig på Nyhetsmorgon .
    Tänkte om du ville träffa mina två tjejer som bor i west Hollywood, den ena är musiker på MI och den andra är på UCLA. Ni kan jo alltid ta en fika och lära känna varandra. Hör av dig så kan vi snakka lite.
    Hälsningar Aliki.Bendzovski@gmail.com

  4. Hoppas det innebär att vi kommer få se dig i rutan någon gång framöver? :-) Är så nyfiken på att se dig ”live”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..