Min intervju med Angelina Jolie!

I nya numret av Amelia kan ni läsa min intervju med Angelina Jolie! Jag blev nästan lite förälskad i henne efter vårt halvtimmeslånga möte. Hon var rolig, avslappnad, känslosam, smart. Det är en imponerande film, Unbroken, hon regisserat. (Ändå fick den bara Oscarsnomineringar för typ ”Bästa ljudmix”.) När vi efteråt stod och väntade på hissen tillsammans, hon för att åka en våning upp till sina barn som blev hemskolade (eller kan man säga hotellskolade?) i hennes svit och jag för att åka ner till lobbyn och vidare till flygplatsen, TÄNKTE jag fråga henne om en bild. Men det kändes på något sätt ovärdigt. Vad skulle jag med den till ändå? Hursomhelst. Ryck ett ex av nya Amelia imorgon!

 

  1. Aniika skriver:

    Måste kännas lite surrealistiskt att sitta i ett rum med Angelina Jolie. Jag hade gärna bytt liv med dig en dag eller två! :)

  2. Alis skriver:

    ”Unbroken” är inte hennes första film som regissör. Regidebuterar med ”In the land of blood and honey”.

  3. Annika skriver:

    Coolt att få träffa henne. Jag är inget fan, men kan heller inte låta bli att fascineras av henne. Hon har något ”something something” som inte går att stå emot.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..