En lugn kväll

Så här såg det ut igår. Ilse hade lagt sig, Filip och jag låg på varsin soffa framför TV:n och jag unnade mig årets första semla. Filip tittade storögt på mig när jag slukade den i typ två bett. Som att jag åt en snigel. Han är inte ett riktigt lika stort fan av bakelsen som jag själv. Sen låg jag där och försökte smälta den dekadenta gräddhistorien samtidigt som jag spisade sista avsnittet av Downton Abbey – och insåg att det var fler saker än semlor jag var mätt på. Alla avsnitt – och säsonger – är ju typ likadana! De får besök på slottet, personalen förbereder inför middagar som mer ofta än sällan kulminerar i att någon vid bordet säger att tiderna håller på att förändras vilket gör att folk håller på att svimma av chock och att sedan Maggie Smith avleder samtalet med en fråga om vädret.

 1. Fast visst är det väl härligt? Älskar språket, kläderna, omgivningarna, lugnet och skådespelarnas prestationer. Min sambo uppskattar dock inte serien, så jag är vansinnigt glad för svtplay.
  Kram kram

 2. Vad heter blommorna du har i krukan? Är det snittblommor eller en krukväxt? Fina =)

 3. Sofia skriver:

  Jennie! Du skrev för ett tag sedan om lacket Son of Peach från China Glaze och beskrev det som neon/korall. Det lät ju som värsta bästa kombinationen och nu MÅSTE jag ha fatt i ett sådant! Har fullkomligt fått det på hjärnan… Letar som en crazy person Sverige runt (via nätet, of course) men kan fan inte hitta det. Men, har du provat det ännu eller? Hur var det? Är det värt att lägga mer möda på detta? Jag har förstod letat efter andra märken med korallneon men det verkar vara en hopplös uppgift. Snälla uppdatera mig på SOP och dela hemskt gärna med dig om du hittar annat alternativ!
  Tack! Mvh Sofia

  1. Jag har inte hittat just DET än, men tror att det finns på eBay! Jag hittade en annan orange neon från Orly istället, som heter Melt your popsicle. Den är dessutom (hyfsat) giftfri!

   Kram!

   1. Sofia skriver:

    TACK för snabbt svar! Kollade genast upp Orly-lacket men nej, det är ju nästan precis som det illorange från Face (som jag hittade tack vare din blogg). Personligen vill jag ha mer korall. Min jakt fortsätter alltså och dyker jag på det perfekta så skickar jag ett mail och tipsar dig

 4. Yummy, det ser såå gott ut! Jag gillar verkligen dina ljusstakar , superfina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..