Smak av Sverige

Idag hade jag en stund över och passade på att sätta en bulldeg. Meditativt, kan det vara, att baka. Eller superstressigt – om man har en liten tjej som drar en i byxbenet. Då gäller det att vara snabb.

Resultatet avnjöts i eftermiddagssolen. Finsmakarna gav tummen upp.

 

  1. jessica skriver:

    Hejsan Jennie!
    Åh, vad smarrigt! Du får alltid så fina bullar, kan du inte dela med dig av recept och hur du snurrar? Har försökt spana in dina bullbilder men lyckas inte få till dem :-)
    Tack för en rolig och bra blogg, älskar att kika in här!
    Ha det gott och krama gullungen!

  2. Camilla skriver:

    Vilka fantastiska koppar! Är det ”gamla”, typ arvegods eller nyproducerat? Jag vill också passa på att tacka för din superinspirerande blogg, jag är så glad över att du valde att börja blogga igen (även om det var ett tag sen

    1. Hej Camilla! Kul att du läser! Kopparna är från The Ivy! Om du är i stan någon gång finns de att köpa i butiken bredvid restaurangen.

      Kram! Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..