Jag är med barn!

Den stora nyheten är alltså att Ilse ska få ett syskon! Detta kan hon så klart inte riktigt ta in än, men vi som gör det är OTROLIGT glada. Detta förklarar också att bloggen kanske inte sprakat av inspiration det senaste, eftersom jag varit både illamående och fasansfullt trött. Men nu börjar jag piggna till igen. Mer uppdateringar kommer att följa på ämnet, var så säkra!

 1. Aniika skriver:

  Wihooo vad kul! Stort grattis!

 2. Annie skriver:

  Grattis! Vad roligt!

 3. Erika skriver:

  Åh, stort grattis!

 4. Anna skriver:

  Stort grattis! Så kul!
  Väntar också vårt andra barn, roligt att följa en blogg med ngn som går igenom samma livsomvälvande skede:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..