Skakande

Härom natten vaknade jag vid fyra på morgonen. Ilse gruffade runt i sängen på jakt efter sin snuttefilt, men kom snart till ro i min famn. Men plötsligt fick något annat mig att piggna till från mitt halvsovande tillstånd. En jordbävning. Inget stort – 3,9 – men absolut kännbart. Sen låg jag där i mörkret, klarvaken med kaninpuls och drömde ihop diverse skräckscenarier. Kanske var detta bara ett förskalv? Kanske skulle det RIKTIGA komma snart? ”Då måste jag vara beredd!”, hann jag tänka innan jag några sekunder senare somnade om. SÅ stort allvar tog jag det inte på, med andra ord. Men visst är det läskigt, alla små jordskalv som skakar Los Angeles. Man undrar när det stora ska komma. En oro filmbolagen naturligtvis passar på att slå mynt av.

[youtubeplay id=”yftHosO0eUo” size=”large”]

 

  1. Här spränger man i ett stenkrosseri några km bort och huset lyfter som på en våg varje gång ca tre ggr /år. Gissa om sprickbildningen är stor i vissa rum…: ( Det är riktigt obehagligt när huset typ lyfts upp… så vi förstår känslan.

  2. Oh, ogilla! Jag är alltid lite rädd för naturkatastrofer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..