OBS, OBS! Ny pod!

Vi har väldigt kul ihop, jag och min kompis Karin. Just på denna bild alldeles EXTRA kul, med några glas innanför västarna. För det tar vi oss ibland, en bläcka. När vi inte är gravida, vill säga. Nu innebär ”veckans bläcka” nånting HELT annat: Det är namnet på vår nya pod! Det känns väl rimligt? Vi är sannerligen inte etta på bollen, snarare sist – eller ska jag säga senast. Det nya svarta. Trend- och fenomenspaning i Hollywood – blandat med vardagsobservationer och, ja, lite ditten och datten. Ja, ta det för vad det är, men jag och Karin har otroligt kul när vi får sitta och skvallra i en timma. (Ge oss nu lite dispens för dåligt ljud, mitt smackande och eventuella upprepningar – det är vår FÖRSTA podcast!) Lyssna direkt HÄR! Och prenumerera – för guds skull! – HÄR. Det kommer nytt varje torsdag! Vi finns också på iTunes!

 1. Cissi skriver:

  Vad skoj, jag har inte hunnit lyssna klart på första avsnittet men längtar till min promenad idag då jag ska lyssna färdigt. Jag har några önskemål: det vore toppen om ni kunde presentera er lite mer. Jag följer din blogg och har lite koll men Karin vet jag inget om. Sedan får ni gärna göra någon slag kort förklaring kring personer ni pratar. Jag hängde inte alls med i svängarna om vem den här hemska killen som slog sin familj är och det vore toppen om ni bara kunde kort kunde säga vem personen är och vad han sysslar med. Jag gissar att just denna galning till man boxas eller MMA:ar eller något annat våldsamt :) I övrigt är det en underhållande podd! Tummen upp.

 2. anna skriver:

  Superbra podd! fortsätt fortsätt fortsätt!

 3. Liza skriver:

  Blev så glad när jag läste detta då jag följt båda era bloggar i flera år och var tvungen att lyssna direkt. Så bra podd och rolig! Älskar blandningen av vardagsliv och LA-skvaller, helt klart en ny favorit. Ser fram emot nästa avsnitt :)

 4. ruffa skriver:

  Åh!

  Letar just ljusare läppstift!
  Om du minns vilket du har där och/eller Karin minns vad hon har för stift?
  Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..