Veckans bläcka!

Så är det torsdag igen! Och jag passar på att påminna om att Veckans bläcka ligger ute med ett nytt avsnitt! Det heter ”What state are you in” och vi pratar om när Ashton Kutcher bytte blöja mitt i en restaurang i Beverly Hills, överdådiga barnkalas i Hollywood, fårtackor som åker Mazda upp och ner Sunset Blvd och tja, vilken stat Karin egentligen är i.

Samtidigt vill jag lägga ut denna TBT från när jag, Karin, Issa och Annika var i Las Vegas för fyra år sedan. Som vi såg ut! Direkt från hotellets salong, fortfarande fönvarma i topparna. Väldigt ”Bold and the beautiful”. Så såg vi INTE ut när vi hängde över spelborden 04.30 på morgonen, det kan jag lova.

 1. Linn skriver:

  Fortsätt podda!!! Väldigt roligt att lyssna på !

 2. Elin skriver:

  Alltså jag längtar hela tiden till ett nytt avsnitt. Ni är så sköna och det känns så avslappnat. Man önskar att man alltid var en fluga på väggen hos er ;-)

 3. Vally skriver:

  Hej Jennie.
  Grattis till den förstående händelsen.
  Din man Filip är en trevlig prick. Jag kan inte nå honom med meddelandet om att programmet Breaking News saknar text. Vi hörselskadade kan inte följa det roliga, till vår stora besvikelse. Ursäkta att jag använder din blogg men jag tror att ni förstår. Ni verkar båda så gulliga. Hälsar Birgitta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..