Veckans bläcka!

Här är en bild på mig och Jon Hamm, från när jag intervjuade karln för några år sedan. Han var en trevlig prick, mer levande än sin karaktär – även om det ser ut som själva motsatsen på just denna bild. Det är inte så att Veckans bläcka! är direkt CENTRERAD kring just Jon Hamm, men han nämns i alla fall, och då tar jag alltså tillfället i akt att skamlöst lägga upp bilden på detta kändismöte. Vad vi däremot pratar om är jordbävningar och förlorade shoppingmöjligheter, feströkning, en mycket obehaglig massage och den ”fräscha yogaresan” som planerats åratal, men aldrig blivit av. Samt Karins vidunderliga bakfylla. Ha överseende! Lyssna HÄR!

  1. jo skriver:

    yay. ska ta en powerwalk o lyssna senare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..