Dagens favorit!

Alltså, denna skjorta från Hope kan vara ett av årets bästa köp. Den PERFEKTA vita skjortan, som passar till allt och alla tillfällen. Gravid eller inte. Pojkväns-fit med sån där krispig och fin kvalité. Kände att jag var tvungen att dela med mig av detta bara, nu när den är på halva priset och allt.

  1. Tjusig! Jag tycker det är skitsnyggt med pojkvänsfit men tycker det kan se lite väl ”avslappnat” ut. Hur skulle du styla den för att passa på jobbet/fest?

  2. Jag köpte en storlek 38! Behöver lite extra plats, annars hade jag tagit 36. Kram, Jen.

  3. annika skriver:

    Vilken stl köpte du??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..