Välstekt!

Ni som lyssnar på Veckans bläcka! kanske kommer ihåg att jag pratade om Filips bearnaise-ångest? Ja, den är ju total. Han skakar bara den smöriga såsen kommer på tal. Och nu undrar jag om lammkotletter kommer bli den nya bearnaisen?

Efter gårdagens lätt brända middag: Mycket möjligt! Ni missar väl inte att det ligger ute ett nytt avsnitt av Veckans bläcka!? Vi pratar om grannar generellt, och Karin pratar utförligt om några jobbiga sådana hon har på sin gata. Och på ön. Och jag börjar så smått undra om det kanske är HON som är den jobbiga. Vi har väldigt roligt! Lyssna!

 1. Anna skriver:

  Hej
  Podden är bra och blir hela tiden bättre. Skrattade högt flera gånger under veckans avsnitt! Håller med flera andra om att den är liite kort. Hoppas att ni kan arbeta upp den till 45-50 minuter. Perfekt podcasttiden!! Tusen tack! KRAM

 2. Vill också tacka för en roande podd.

 3. Anna skriver:

  Hej Jennie!

  Vill bara säga att er pod redan seglat upp som en favorit hos mig, gillar den starkt! Torsdag är numera en av veckans bästa dagar :)
  Om jag får lägga in ett önskemål så skulle jag vilja att podden var lite längre! Annars perfekt!
  Kram!

 4. Elin skriver:

  Så fantastiskt roligt med Karin och hennes grannar! Men jag skulle kanske inte vilja ha henne som granne ;) Hon får flytta till en egen ö :)
  Filip kan få en väldigt basic kokbok i present… Fast det gör kanske allt lite värre?

 5. Jenny skriver:

  Älskar er podd! Önskar bara att den var längre!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..