Jag, idag!

Med undantag för kvällar, då man klär sig lite halv-anständigt i alla fall, går jag runt så här hela tiden. I bikini. Just denna är från Eres. Grön topp och svart underdel. Hatt, Rag & Bone.

För övrigt insåg jag att jag ju MISSAT att tipsa er om senaste avsnittet av Veckans bläcka!! Herregud. Det kom ju ut i torsdags. Jag och Karin pratar som sagt träning och om hur vår rutin utvecklats från att välta traktordäck till där vi är idag: Soulcycle och pilates. Och så förklarar Karin att hon tydligen har en ”klassisk äppelkropp”, vilket jag aldrig hört talas om tidigare. Ni hänger väl med?

 

  1. Måste bara kika in här och kommentera. Er podd är verkligen grym! Det är er podd jag slänger på först i lurarna när jag har massor med färska avsnitt att lyssna på! :) Ni har alltid en så perfekt mix av roliga ämnen. Som utlandssvensk är det nog lite extra kul att lyssna på ert liv i LA och höra om skillnader mellan Sverige och USA. Hör gärna mer om hur ni ser på framtid (om ni planerar att spendera den där) och hur ni i så fall ser på att kanske bosätta sig permanent i ett annat land? Väldigt intressant ämne!

    1. karin skriver:

      Han är den store tänkaren och behöver inte vara fit

  2. Emma skriver:

    Har lyssnat på några avsnitt av podden och läst lite på din blogg, och funderar på en sak. Du är ju verkligen kanontjusig och verkar träna och göra behandlingar ca hela tiden osv, men Filip tycks ju verkligen inte göra detsamma. Är det inte frustrerande att bry sig så otroligt mycket om sitt utseende och sin kropp samtidigt som ens man inte bryr sig eller anstränger sig alls? Eller är det bara du som behöver vara snygg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..