Babymoon

Sol, sommar och semester.

 1. Sophie skriver:

  Ser så härligt ut med semester & magen! Hur har det funkat i värmen & flygning för dig?
  Jag och min kille funderar på en resa nu (eftersom sommar i Sverige är lite instabilt väder) och jag är i v.30, läser man olika trådar/rådgivning på nätet blir man lite uppskrämd. Allt från föda på planet till att bli nekad att resa hem. Hur har du upplevt det?

 2. jo skriver:

  Vad kul att ni gör eran blogg så ofta nu. Känns som en present varje gång det kommer ett nytt avsnitt så kan man lyssna när man gör något tråkigt och vips blir livet lite lättare. Den är awesome!

 3. Maria skriver:

  Oj, vilket härligt ställe! Får man fråga vad det heter?

  Maria

 4. Lina skriver:

  Älskar att se er på semester med barn och gravidmage. Då jag kommer från en familj med fyra syskon som aldrig lämnade Sverige har jag alltid trott att man bli så låst av barn. Känt mig så kluven om man ska behöva tacka nej till friheten alternativt skjuta på det där med barn och försöka stressa jorden runt först. Så härligt att se att jag inte behöver välja bort varken det ena eller det andra! :) Tack för en bra blogg och podd!

 5. Ser helt underbart ut!!
  Har nyss börjat lyssna på din och Karins pod och jag tokgillar den!! Tack snälla för alla skratt jag får på mina PW’s samt i bilen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..