Dagens favorit!

Jag skyddar mig ivrigt från solen – alltid, men extra mycket nu som gravid – och gillar La Roche Posays produkter som gjort familjen sällskap på semestern. Speciellt den HÄR, som är tunn, matt och lätt. Solglasögon från Prada.

 1. Åhh är superförtjust i deras produkter. Använder 50+ Anthelios xl fluid året runt i ansiktet, enda anti-rynkkrämen som finns och fungerar ju. Har testat hur många solskydd som helst och den blir varken vit på huden eller gör en för glansig.

 2. emmet skriver:

  Hej!

  Jag har följt din blogg ett tag och gillar igenkännandet som svensk emigrant till amerikat då jag bor i SF sen fem år tillbaka och nu också graviditet, väntar vår lilla böna i början på oktober. :)

  Ville bara tipsa om en app som går att få här i USA som heter Think DIrty där du kan scanna hud- hårvård och makeup produkter, många av de jag i god tro köpt då de är märkta som eko och milda är ofta bland de värsta bovarna. Jag har scannat igenom hela mitt badrum och slängt en hel del. Framförallt när det kommer till solskydd och krämer som jag använder dagligen samt de solkrämer vi använder till barnen på förskolan där jag arbetat.
  Bara en liten heads up i all välmening ;)

  Tack för orden!
  Emmet Grahn

 3. Hej! Vad roligt med en bebis till! Grattis!

  Du har riktigt fint hår, vad använder du för produkter?

  Med vänlig hälsning, Emma

 4. Grattis till att ni väntar tillökning i familjen!

 5. Mia skriver:

  Hej Jenny skrev för ett tag sen och frågade var ni köpt erat fina Matbord som ni har i Stockholmslägenheten. Skulle bli jätte glad om du kunde svara !! Ha en trevlig dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..