#TBT

Till för en vecka sedan i Mexiko! Jag har nu hunnit in i vecka 33. Tiden går både fort och sakta, känns det som. Jag är trött och sömnen blandad. Ingen sovställning är ju optimal så här på slutet och vissa nätter måste jag gå upp och äta en smörgås för att kunna somna om. Stora portioner mat är svåra att få plats med, vilket gör mellanmålen desto viktigare. Jag småäter en hel del. Nötter, yoghurt, smoothies, frukt, toast. Och 16.00, på klockslaget, drabbas jag av en tröttsvacka som enbart verkar kunna botas med mjölkchoklad. Alla medel är tillåtna så här under slutspurten!

Det är torsdag och ett nytt avsnitt Veckans bläcka! ligger ute och myser. Jag och Karin pratar magsjuka och Karins pågående influensa – som idag, UPDATE!, visat sig vara lunginflammation! Så kan det gå när man missar bryggan när man ska lägga till och istället gör ett magplask i det kalla vattnet. Lyssna HÄR!

  1. Precis så var det för mig när jag var gravid! Precis! Men så är det kanske för många..

  2. Jätteroligt avsnitt som vanligt! Håller inte med personen nedan ang att du pratar mer än Karin, tycker ni har en bra balans mellan er nu. Slänger även i ett TACK för att ni inte sitter och äter samtidigt som ni spelar in podden. Lyssnar på en annan kvinnlig duo som alltid sitter och fikar samtidigt, otroligt störande.

  3. Monika skriver:

    Hej! Undrar så var i Mexiko ni reste på semester, det såg så mysigt ut.

  4. Kommenterade på Karins blogginlägg och gör likadant här: ni förgyller verkligen mina torsdagar ännu mer! Vill höra mer om er som yngre – vad ni jobbade med förut, vad ni pluggat och hur ni hamnat där ni är idag.

    Fortsätt med poden länge för ni är hur sköna som helst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..