Mobil uppdatering!

Vi firade av en lyckad semester med ett besök på Barney’s och efterföljande middag på Cecconi’s. Pizza, pasta, mozzarella, calamares – ja, ni fattar, vi unnade oss.

Men Filips tacos är inte heller att leka med. Den här kvällen åt vi mole-sås som tog honom tre timmar att koka ihop. Om någon sås skulle vara värd detta brinnande engagemang skulle det möjligtvis vara denna, för den var sannerligen suverän. Men ändå. TRE TIMMAR! Det är ju tre avsnitt Game of Thrones.

Jag satt och jobbade på Le Pain på Melrose i veckan och på väg från bilen gick jag bakom den här roliga väskan. Väldigt LA-ig stil överlag på de här tjejerna. Mycket färg och mönsterkombinationer – ”fun” och ”young”, som butiksbiträden i den här stan beskriver allt mode de säljer. Tydligen kom väskan från ett brittiskt märke som heter Skinny Dip.

Och ja, jag unnade mig en gravidmassage i fredags! Hos min favorit, Jessica, på Kinara spa. Ahhhhhhh. Vecka 34 nu!

  1. Dea skriver:

    Vill säga att din och Karins podd är så himla TREVLIG att lyssna på. Skulle möjligen önska lite mer personligt från din sida, det känns som att Karin är mer ”pladdrig” (ej negativt!). Är tex nyfiken på hur era föräldrar ser på att ni bor i USA, särskilt nu när barnbarnen kommer? Och vad har ni tänkt er längre fram? :)

  2. Petra skriver:

    Söta Ilse, och du är SÅ gravidsnygg!

  3. jag sk testa göra egen tacosås, jag är så less de som är på burk, smakar konserv och innehåller mängder med socker. fars 3 h sås har jag inte tid med:) fina bilder kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..