Restaurangtips!

Igår mötte jag upp Lotta för lunch på Gracias Madre i Hollywood. Alltså, SÅ GOTT – och fräscht. Vegan och mexikan i ett. Två saker som kanske inte nödvändigtvis låter som en kul kombo, men verkligen är det. Jag hivade i mig deras ”bowl” med ris, linser, avokado och jordnötssås. Och så en taco vid sidan av.

Hursomhelst. Egentligen ska jag tipsa om senaste avsnittet Veckans bläcka! som ligger ute! Glömde ju det i torsdags, gravid och riktigt jäkla virrig som jag är. Vi pratar KORT om Karins hemska lunginflammation som fortfarande sitter i. Men framförallt om ergonomiska toalettbesök à la Gwyneth Paltrow. Lyssna HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..