Bebislistan betas av!

Den här graviditeten har känts som den varit både lång och kort. Men till skillnad från när jag väntande Ilse – och sängen var inköpt i vecka 18, typ – har jag skjutit på en hel del saker, med känslan att det är SÅ LÅNGT KVAR. Well, nu är det inte det! Så i förra veckan beställde jag ett extra huvudstöd till Ilses gamla Maxi cozi-skydd, köpte madrass till lillemans co sleeper (som fortfarande väntar på att skruvas ihop), ett gäng nya, fina filtar, fyllde i papper till sjukhuset. Ja, ni fattar, det betades av saker på to do-listan. Och nu är det bara bb-väskan kvar!

Det har, hursomhelst, införskaffats lite kläder. Dessa kommer från Zara, Livly, Petite Bateau och Aden + Anais (som också gör de bästa filtarna). Han kommer få ärva en hel del, men lite nytt ska väl pöjken ha!

  1. sofia skriver:

    Åh! Visste inte att det var en pojke – stort grattis! Har själv ”en av varje” och väntar nu en lillebror på det, det är helt fantastiskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..