Family Affair

Det börjar dra ihop sig och idag hjälptes hela familjen (nåja) åt att montera lillbrorsans säng. Filip skruvade i de skruvar Ilse inte hade slarvat bort, medan jag – den mest otympliga – pekade, ropade och administrerade det hela.

Och här står den nya vagnen och glänser! Det blev en Bugaboo Donkey, en syskonvagn med plats för två sitsar (när den breddas). En smidig syskonvagn, med en bekväm liggdel för första halvåret. Stort plus att man kan välja att ha en eller två sitsar!

Med bara drygt tre veckor kvar (here’s hoping!) av graviditeten börjar det sannerligen kännas pirrigt. Jag ser fram emot att rulla den här!

 1. Hanna skriver:

  Hej Jennie!
  Alltid kul att följa dig och din blogg – och nu även podden!
  Jag är gravid med mitt första barn, bor också i USA och tycker det är svårt att hitta en fin bassinet (som inte har massa rosetter och annat skit). Var kommer din ifrån?
  Ser fram emot att ”träffa” er lilla kille!
  Tack! H

  1. Hej Hanna!
   Jag beställde en Troll co-sleeper på Amazon! Sen har jag en större säng, som Ilse haft, från Stokke. De är fantastiska!

   Kram och lycka till!

 2. Lina skriver:

  Hej! Hoppas du kan svara på en snabb fråga! Sett i din blogg tidigare, att du haft Joolz day studio..var du nöjd med den, eller hade du valt en bugga om du fick välja om?

  1. Hej! Jag var nöjd med den, enda invändningen är att korgen under var lite liten. Men nu behöver jag en syskonvagn och därför blev det Bugaboo!

   Kram.

  1. Lina skriver:

   Okej, tusen tack för svar

 3. Lina skriver:

  Hej! Hoppas du kan svara på en snabb fråga! Sett i din blogg tidigare, att du haft Joolz day studio..var du nöjd med den, eller hade du valt en bugga om du fick välja om?

 4. Louise skriver:

  Alltså. Ert hem. Det ser ju så djävulskt fint ut. Och er Stockholmslägenhet är ju to die for. Hade varit väldigt kul att få se mer bilder så jag kan avundas ännu mer ;)

 5. Håller också med föregående talare, erat hus ser så mysigt, ljust och fint ut!
  Ligger på en klippa vid havet just nu och lyssnar på er pod. Har lyssnat igenom alla avsnitt redan men kan lyssna om igen. Just nu är det ”Sad face röv” avsnittet jag lyssnar på :)
  Kramar

  1. Vad roligt att du lyssnar! Och jag lovar att komma med fler inredningsbilder, y’all!

   Kram. Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..