Gravidträning!

 

Igår gick jag och magen en försiktig hajk i Runyon Canyon, i förhoppning om att det kanske kunde boosta min flyktiga nattsömn. Det gjorde det väl inte riktigt, kan jag säga idag. Men det var ändå skönt! Sol och luft. Idag står textlämning på schemat! Har ett par saker som måste göras klart. Och däremellan ska jag möta upp en vän på lunch. Så nu vet ni det!

 1. Hej!

  Tack för en härlig blogg! Jag tänkte bara höra med dig om du använder några anpassade kläder för träning eller om du har dina ”vanliga”? Har du tips på bra träningskläder för gravida?

  /Evelina

  1. Hej!

   Jag använder vanliga träningskläder. Förra graviditeten köpte jag superbekväma byxor från Nike, i bomull som man kunde vika ner eller upp. Inte avsedda för gravida, men passade perfekt. Kolla Nike!

   Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..