Jag, idag!

Kjol och stövlar, Isabel Marant, tröja, Marni och solglasögon, Persol. Nu: vecka 38!

 1. Älskar din stil!
  Om du vill så skickar jag gärna en nappymat till dig

 2. Supersnygg kjol!!
  Håller tummarna för att lillebror kommer snart.
  Tack för ännu ett superbra podavsnitt!
  Kram

 3. Hanna skriver:

  Hej Jennie,

  Så fin! Jag har en fråga gällande dina Chanel-väskor. De kostar ju eeeextremt mycket. Har du köpt dina second hand eller nya?

  Mvh
  H

 4. Mia skriver:

  Men alltså… Du är oförskämt snygg!! Skämmes.

 5. Jättefint! Tröjan ser väldigt skön ut. Jag är också gravid och går efter samma ledord som du, mjukt och skönt. Tänkte fråga vilken storlek det är på din Neverfull? Jag funderar på att köpa en men vet inte om MM eller GM känns mest lagom. (Bor inte nära en LV heller så jag kan inte knata in och prova, vilket förstås hade varit det enklaste.) Lycka till med de sista veckorna av graviditeten! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..