Mobil uppdatering!

Vad har hänt det senaste?

Jag besökte Maranda för att trimma topparna en aning. Eller, framförallt för att klippa UR det. Har sånt gravidhår just nu. Tjockt som en vinterpäls. Blev fint!

Och tjock vinterpäls är INTE att föredra just nu, när det är värmebölja i LA. 39 grader. På riktigt.

Satt fast i bilköer bakom denna häromdagen. När man åkt en Star-tour och sett stjärnornas hus, kanske hoppat på TMZ-bussen och fått en guidad tur av kändisarnas största skandaler och var de ägt rum, kan man alltså lösa biljett till den här. Så får man höra om alla tragiska öden och dödsfall också. Den här stan.

Såg att min tandläkare lagt ut en annons i Hollywood Reporter! Den mannen. Han är så mycket Hollywood som man kan bli! Men jag kan inte låta bli att gilla honom.

Och jag och Karin har så klart spelat in en ny Bläcka! Ni LYSSNAR väl?

 1. Emilia skriver:

  Tack för världens bästa podd! Bästa stunden på hela veckan!

 2. Anna skriver:

  Började lyssna förra veckan och är redan i kapp. Jag är såld.

 3. Lina skriver:

  Jennie! Min dotter på två år har alltid legat mellan mig och man i sängen. Nu ligger även lillebror på sex månader i ”sidecrib” påhakad på sängen. Har fungerat jättebra för oss! Det var så kul att höra dina tankar kring det där, jag tänkte ju exakt likadant innan lillebror kom. Men, de små bebisarnas magar och sådära är väl närmst ett lotteri hur mycket de vill samarbeta i början, hoppas det går bra. Det känns som att du har mycket kärlek att ge och ett bra tålamod, då kan det ju inte bli fel. Sänder en massa pepp från en något schleten men lycklig småbarns-samsovare ;-))

 4. Lisa skriver:

  Hej

  Jag tänkte tipsa om en jättebra Online butik som säljer sköna kläder. http://www.rrebellion.com

  Tack för en bra blogg / Lisa

 5. Carina skriver:

  Klart jag lyssnar,BÄSTA podden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..