Baby sprinkle!!

I helgen blev jag och min kommande bebis bortskämda med en fin baby shower! Eller ”baby sprinkle”, som det tydligen kallas när det är andra barnet man firar. Goda vänner hade ansträngt sig, pyntat, lagat mat och godsaker – för min skull! Det är klart att man blir rörd.  Kul amerikansk tradition, som ger lite extra energi såhär innan man stapplar i mål.

Sara, Pernilla, Jossan, Cirpa, Annika, Anine, Lotta, Issa och Karin.

Festligt värre! Jag får skåla om ett par veckor.

Om någon undrade.

SÅHÄR glad var jag!

 

  1. Erica skriver:

    Hej,
    Jättefin klänning, vart kommer den ifrån?

  2. Milla skriver:

    är det bara du som ska få barn – inte Filip också? Förstår inte att dessa amerikanska baby showers endast firar kvinnan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..