Vardagen med Tage

Jag är så kär i den här killen. Gah! Och nätterna har redan blivit bättre. Alltså, han ammar varannan timma, men sover gott däremellan. Och storasyster är förvånande accepterande till den nya figuren i familjen. Även om hon inte tycker att det är KUL när han får bli buren och inte hon.

Dagarna består av att amma, äta, vila och mysa. Goda middagar och bad med Ilse. Men jag ser fram emot att försiktigt sticka ut huvudet snart. Promenera ner till Le Figaro, titta in i nån butik och belöna mig själv något fint.

PS. TACK för alla fina gratulationer! Jag blir helt varm av er omtanke.

 1. Karin skriver:

  Bedårande söt pojk! Grattis!

 2. Sanna skriver:

  Vilken Sötis

 3. Lena skriver:

  Stort grattis! Så fin liten kille! Underbart med bebisgos :) Visst blir man kär!!

 4. Stina skriver:

  Stort grattis! Så fin liten kille. Hoppas ni alla mår bra! Kram

 5. Varmt grattis till nytillskottet i familjen. Förstår att du har svårt att slita dig:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..