Pumpabröd!

I veckan lanserade Starbucks sin årligen återkommande succé ”pumpkin spice latte”, och folk vallfärdade i vanlig ordning till kaffekedjan. Jag föredrar the real deal, pumpabröd – lite lik en mjuk pepparkaka, men mycket godare.

Ilse ville gärna vara med. Hon älskar att ”hjälpa till” i köket.

Recept (som jag låter vara oöversatt och öppet för tolkning):

 

  •  1 (15 ounce) can pumpkin puree
Häll i formar och baka i 50 minuter i 175 grader.

Gott som muffins – men också som större kaka. Saftig! Och till och med godare dagen efter – eller dagen efter det.

  1. Ida skriver:

    Vilken typ av pumpa tycker du att man bör köra på?

  2. E skriver:

    Låter gött! Finns ngn beskrivning av hur man gör också?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..