Eating in the rain

Så fort det regnar låser LA-borna in sig och sätter på raggsockar. Så vi hade The Grove ganska mycket för oss själva när vi var där i veckan! Här är jag, i kofta från Ulla Johnson, jeans, Rag & Bone och skor, Isabel Marant.

Boeuf Bourguignon på Monsieur Marcel. I regnet. Trevligt.

  1. Jenny skriver:

    Så fin kofta! Diggar din stil, massor!

  2. Ja visst är det konstigt. Samma sak här i Phoenix hos oss. Häromdagen ställde de in dotterns fotbollsträning för att det var bara 15 grader och regn. Haha undra hur många träningar som skulle behöva ställas in i Sverige

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..