Tages favoriter!

Den här underbara bebisen, alltså. Gladare får man leta efter! Garv-ig, till och med. Sover gott om nätterna, även om han så klart äter ett par gånger. Det är snarare hans syster som väcker mig, när hon sparkar och har sig. Men i natt sov hon för första gången en hel natt i egen säng. Synd då att mamman skulle ligga vaken och undra var hon tagit vägen…

Filtar kan man inte få för många av. Här är några av Tages (eller mina) favoriter: ”Swaddle” från Aden + Anais (mest användbar av dem alla!), kabelstickat, Ralph Lauren, blå bomull, How to kiss a frog och vit pimabomull, Livly.

 1. Linda M skriver:

  Hög igenkänningsfaktor på sömnen, när stora barnet äntligen sover i sin egen säng hela natten, så ligger man vaken och bara väntar på de tassande små stegen…
  Tack för en bra blogg och pod!!

 2. Marie skriver:

  Tack för inspirerande blogg och fantastiskt rolig podcast!
  Jag och min kille har precis bokat en resa till kalifornien i februari och undrar om du har tips på i vilket område man ska bo några dagar i LA? Ett plus vore om det finns några bra restauranger på gångavstånd så inte en alltid måste vara designated driver. Hoppas du eller någon läsare kan tipsa!

 3. Johanna skriver:

  Vilken sötis! Tack för en levande och härlig blogg! Jag har sett att du har några Missoni strandklänningar och jag har planer på att beställa en från nätet och ville bara höra med dig hur dom är i storlekarna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..