Jul är kul!

I det senaste avsnittet av Veckans bläcka! pratar jag och Karin om kokboksklubben, Julia Child, huruvida fransmännen är smalare än andra, ett avloppsläckage, julpynt och olika högtidsfavoriter – såsom Michael Bublé. Hans julskiva går redan på repeat här hemma. Jag och Filip satt till och med och lyssnade på den under vår bilresa upp till – och hem från! – Santa Barbara. Här är en bild på mig och Michael när jag intervjuade honom för ett par år sedan. Vilken stjärna! Lyssna på avsnitt 29: ”Flush as you go – en brun jul”!

  1. Bea skriver:

    Åh blev så glad att du nämnde Michael Bublé’s julskiva i senaste podden, den är nämligen en stor-favorit hemma hos oss också! Varje jul åker den på! Och glad blev jag också– lite töntigt nog– att höra att han var trevlig under din intervju med honom. Man vill liksom höra att ens favorit-stjärnor är genuint trevliga i verkligheten också, precis som man vill att människor i sin nära omgivning också ska vara det.

    Tack för en trevlig blogg och podcast!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..