Ett gott nytt år!

Det nya året firades in hemma hos Karin, med vin, mat, mat och mera mat. Så mycket godsaker var det, att jag nästan blir tårögd av att tänka på matkalaset. Och lätt illamående, vid tanken på hur jag slängde mig över de där desserterna. VILD, var jag.

Löjrommen var bara inledningen.

Vin är livets vatten, heter det inte så?

Henrik och Martin.

Ilse ville vara med så länge som möjligt.

Men somnade till sist i min famn.

10, 9, 8… Gott nytt år!

”Happy New Year, Happy New Year! May we all…”

 

  1. Bea skriver:

    Vilket härligt nyårsfirande– i goda vänners sällskap och med god (och mycket) mat! God fortsättning, ser mycket fram emot att följa dig i bloggen och i din och Karin’s podcast under 2016! (må ni aldrig sluta, haha).

  2. Sanna skriver:

    Jag såg precis ett jättebra inlägg som jag tycker att du ska kopiera och ge egna tips (http://www.shoppingandfashion.se). Du ger alltid jättebra tips på smink och hudvård. Därför vore det fantastiskt om du kunde samla dem alla och berätta vad du exempelvis använder för serum, ansiktskräm och ögonbrynspenna m.m. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..