Kvällens meny!

Kvällens tema var alltså Gjelina! Annika och Cirpa hade förberett en superb meny baserad på recept från Gjelinas kokbok, restaurangen på Abbot Kinney i Venice som blivit något utav en institution. Både lokalbor och turister vallfärdar till krogen – och det borde ni också, om ni är här!

Menygenomgång. Som ni ser var alla klädda för att laga mat! Det är med livet som insats vi springer runt i stilettklackar och med knivar i högsta hugg.

Jag hamnade i förrättslaget, men tyvärr fick salladerna lite splittrad uppmärksamhet när den här lille killen var med.

En av salladerna: Grönkål med rädisor och parmesan.

Gott, gott, gott! Varmrätten var en grym kikärtsgryta och desserten, FAVORITEN, en butterscotch brulé med havssalt. Gott, gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..