Breakfast for champions!

Eller för vem som helst, så klart. Men om Gunde Svan varit aktiv i skidspåren idag kanske han också ätit chiapudding snarare än gröt! Vem vet? Så här inleder jag gärna dagen – om jag har tid, och inte måste rycka nån skalk på väg ut genom dörren, vill säga. Frukt, chiapudding med nötter och bär – och en stor kopp kaffe. Så klart.

  1. Annika skriver:

    Vad smaksätter du chian med för att det fortfarande ska anses vara nyttigt?
    Vi har provat tre gånger nu, med lite vaniljsocker (vi hade inget annat, döh.. ;-) ) och jag tycker inte att det smakar någonting annat än gelé i munnen. På ett o-bra sätt. Jag vill påstå att de som säger att chiapudding är gott ljuger för att intala sig själv det. Jag vill gärna bli motbevisad med en god hemlig smaksättare. :-)

  2. Lisa skriver:

    Ja! Gärna recept. Sugen på att testa :)

  3. Hur gör du din chiapudding? Testade ett recept för ett tag sedan som var så äckligt. Har nu en påse chiafrön i skafferiet…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..