Baby sprinkle!

Det var väl inte direkt en överraskning för Karin, att vi skulle anordna en Baby Sprinkle för henne idag. Vi hade ju trots allt frågat om vilken dag som passade bäst. Men förhoppningsvis var det lika roligt ändå! Och många som kom. Jag återkommer med fler bilder!

  1. Hej Jennie!

    Jag blev så sugen på ditt bananbröd. Tänkte bara höra vad du har för tankar kring mjöl. Om du bakar glutenfritt, vad använder du helst då? Ibland tycker jag själv att potatismjöl går på gränsen till lika bra. Använder annars mandelmjöl. Aldrig glutenfri mix. Men just när det ska ersättas misslyckas jag ofta…

    Hej o ha det fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..