Dagens favorit!

Ni vet att man ska fylla på med solskyddsfaktor varannan timma egentligen va? Men vem gör det!? Inte jag. Denna cc-kräm dock, i nåt sorts puderdosa-format, från Amorepacific har spf 50 och är lätt att applicera.

  1. sandra skriver:

    Hej Jenny. Tack för tipset, det verkar inte finnas så många CC creams med så hög SPF annars. Jag ska beställa på nätet och funderar på vilken färg jag ska välja. Vilken har du? Med vänlig hälsning /Sandra

  2. Julia skriver:

    Älskar er podd! Men ogillar att senaste två avsnitten bara varit drygt 40 minuter, vill ha meer! En timme är den perfekta längden tycker jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..